NAAST 'OP HET MENU' NU OOK 'AAN TAFEL' BIJ BROODBROEDERS

Vanaf nu ben je ook welkom om lekker te blijven zitten bij Broodbroeders.

Of je nu op zoek bent naar een rustmoment met een dampende kop koffie van de Kaffefabrik, een klein ontbijtje,  een lunch met ciabatta of een Napolitaanse zuurdesempizza? Welkom!

Je kan aanschuiven 'aan tafel' tijdens onze openingsuren. Je hoeft geen plekje te reserveren. 

Ma : gesloten
Di - do: 8u - 18u
Vr: 8u- 20u30
Zat: 7u30 - 14u 
Zon: 7u30 - 12u

Ontdekt op deze pagina wat er wanneer "aan tafel" komt! 

Liever goed dan veel

Koffie & ontbijt

Het menu van ‘aan tafel’ volgt de ‘op het menu’ 

Dinsdag: snoeren
Woensdag: bollen 
Donderdag: bollen 
Vrijdag: appelflap, frangipane of brownie, broodpudding
Zaterdag: croissant, chocoladebroodje, ronde suisse
zondag: croissant, chocoladebroodje, ronde suisse, fruitkoek

Koffie & Ontbijt

Onze koffie is filterkoffie met zelfgemalen bonen van de Kaffefabrik. We werken met een refill formule. Waarbij je betaalt voor het gebruik van je tas en dus altijd een beetje extra kan vragen wanneer je tas leeg is. 

Snoeren, onze gedraaide briochedeegjes. We vullen ze met 3 smaken: kaneel, chocolade-walnoot en kardemom-amandel. 

Bollen, een vaste klassieker bij Broodbroeders. Een zacht briochedeeg dat we ook voorzien in 3 smaken: kaneel, choclade en rozijn veenbes. 
 

Liever goed dan veel

Op het lunch-menu

Dinsdag tot en met donderdag vanaf 10u30: belegde ciabatta’s.

Menu september

  • Stracciatella (kaas), tomaat, basilicumpesto, rucola
  • Chorizo, Manchego, aioli, geroosterde paprika, rucola
  • Muhammara, komkommer-tomaatsalade met munt, ijsbergsla, granaatappelpitjes

 

Menu oktober

  • Stracciatella (kaas), tomaat, basilicumpesto, rucola
  • Chorizo, Manchego, aioli, geroosterde paprika, rucola
  • Hummus, ingelegde rode ui, ras-el-hanout kikkererwten, sla

Eat in & TakeAway

Je kan ervoor kiezen je ciabatta ter plaatse te eten of mee te nemen. Ook mogelijk om telefonisch te bestellen!

Steeds drie seizoensgebonden varianten. Iedere maand kan je een nieuwe smaak te ontdekken!

Liever goed dan veel

PIZZA FRIDAY

Pizza TAKE-AWAY vanaf 12u , EAT-IN vanaf 17u00

De slices  en takeaway pizza's beschikbaar vanaf 12u00. Om 17u00 welkom om ter plaatste een Napolitaanse pizza te eten. Ook nog warme takeaway mogelijk.

Het menu van deze week: 

Pizza Margherita : tarwebloem, speltmeel, tarwedesem (tarwebloem, tarwemeel), San Marzano tomaten, fior de latte, parmezaan, olijfolie, basilicum
Pizza Pepperoni: tarwebloem, speltmeel, tarwedesem (tarwebloem, tarwemeel), San Marzano tomaten, fior de latte, parmezaan, salami, olijfolie, basilicum
Pizza Napolitana : tarwebloem, speltmeel, tarwedesem (tarwebloem, tarwemeel), Napolitaanse tomatensaus (ui, oregano, olijfolie, look, tomaten, zout), fior de latte, ansjovis, kappertjes, taggiasche olijven
Pizza Courgette: tarwebloem, speltmeel, tarwedesem (tarwebloem, tarwemeel), courgette, ricotta, parmezaan
Pizza Nduja Ricotta: tarwebloem, tarwemeel, tarwedesem (tarwebloem, tarwemeel), San Marzano tomaten, fior de latte, ricotta, Nduja

New York Style Pizza: verschillende soorten te kiezen uit onze toog. Dit menu wisselt ook met de seizoenen en de goesting van onze bakkers

 

NIEUW!

NIEUW!! Onze studentdeal. Kom langs tussen 12u-14u, koop 2 Margherita slices, laat deze opwarmen en neem ze mee voor €10. Zolang de voorraad strekt. 

Heerlijke smaken, relaxte ambiance en lekkere drankjes. Wat wil je nog meer op vrijdagavond?

Onze ateliers

Sint-Katelijnestraat 59, Mechelen
Ma : gesloten
Di - do: 8u - 18u
Vr: 8u- 20u30
Zat: 7u30 - 14u 
Zon: 7u30 - 12u

Stationsstraat 11, Mechelen
Open voor workshops 

Contact

tel: 015 29 07 99
info@broodbroeders.be

volg ons op

Wist je dat...

We dankzij onze abonnementen weten hoeveel brood we moeten bakken en we daarom zo goed als geen voedsel moeten weggooien?
webdesign: Buro Knal / webdevelopment: Sitemanager