NAAST 'OP HET MENU' NU OOK 'AAN TAFEL' BIJ BROODBROEDERS

Een plek waar ambachtelijke bakken en gezelligheid samenkomen! Op zoek bent naar een rustmoment met een dampende kop koffie van de Kaffefabrik? Een klein ontbijtje? Een lunch met focaccia of een Napolitaanse zuurdesempizza? welkom!

Liever goed dan veel

Koffie & ontbijt

Het menu van ‘aan tafel’ volgt de ‘op het menu’ van onze winkel.

Koffie & Ontbijt

Het menu van ‘aan tafel’ volgt de ‘op het menu’ van onze winkel.

Dinsdag: snoeren (kaneel, chocolade, kardemom) & belegde ciabatta
Woensdag: bollen (kaneel, chocolade, rozijn-veenbes) & belegde ciabatta
Donderdag: bollen (kaneel, chocolade, rozijn-veenbes) & belegde ciabatta
Vrijdag: appelflap, frangipane of brownie
Zaterdag&zondag: viennoiserie 

Liever goed dan veel

Op het lunch-menu

Dinsdag tot en met donderdag vanaf 10u30: belegde ciabatta’s. Steeds drie seizoensgebonden varianten.
Iedere maand een nieuwe smaak te ontdekken!

Menu april

  • Oude kaas, koolsla, honing-mosterddressing, rucola
  • Spek, tomaat, gemengde sla, mayonaise
  • Hummus, ingelegde rode ui, ras-el-hanout kikkerrerwten, sla

 

Menu mei

  • Oude kaas, koolsla, honing-mosterddressing, rucola
  • Spek, tomaat, gemengde sla, mayonaise
Liever goed dan veel

PIZZA FRIDAY

Yes, dat lees je goed: elke vrijdag pizza!
Kom vanaf 12 uur langs voor New York slices (€6) en vacuüm verpakte Napolitaanse pizza’s (takeaway). 

Vanaf 17 uur serveren we Napolitaanse zuurdesempizza’s aan tafel. Heerlijke smaken, relaxte ambiance en lekkere drankjes. Wat wil je nog meer op vrijdagavond?

Op ons menu voor deze week

  • Pizza Margherita 
  • Pizza Pepperoni
  • Pizza Napoletana
  • Pizza Champignon
  • New York Style Pizza: Margherita, Veggie en Peperoni

Onze ateliers

Sint-Katelijnestraat 59, Mechelen
Ma : gesloten 
Di - Do: 8u - 18u
Vr: 8u - 20u
Zat: 7u30 - 14u 
Zon: 7u30 - 12u

Donderdag 1 mei open tot 14u

Stationsstraat 11, Mechelen
Open voor workshops 

Contact

tel: 015 29 07 99
info@broodbroeders.be

volg ons op

Wist je dat...

Zuurdesembrood gemakkelijker verteerbaar is dan gistbrood?
webdesign: Buro Knal / webdevelopment: Sitemanager